Nieuws

Hier kondigen we nieuwe initiatieven, projecten, acties en evenementen aan. Je vindt er ook alle voorgaande nieuwsberichten.

05.07.2022

Doelgericht werken in het Waasland

Meer info

23.05.2022

Webinar acties medicatie

Ben je apotheker of huisarts en wens je (opnieuw) aan de slag te gaan met onze acties medicatie? Op dinsdagavond 21 juni organiseren wij een korte, gratis webinar (20u30-21u30) waarin de verschillende acties, alsook de vergoedingsmodaliteiten praktisch toegelicht zullen worden.

Meer info

05.04.2022

Parkinsoncoaches in het Waasland

Ben jij of één van je naasten gediagnosticeerd met Parkinson? Zit je nog met vragen over de aandoening, diensten en materialen waarop je beroep kan doen? Weet dat er heel wat organisaties zijn die je kunnen helpen. De Parkinsoncoach helpt je hierbij.

Meer info

02.02.2022

Info avond diabetes type 2 (9 maart 2022)

Diabetes komt steeds vaker voor en kent heel wat gevolgen en verwikkelingen. Vroegtijdige opsporing en behandeling is essentieel. Diabetes Type 2 kan ook deels voorkomen worden. Daarom organiseren Geïntegreerde Zorg Waasland en Logo-Waasland samen een infosessie over diabetes. Van het opsporen van personen met een verhoogd risico (HALT2Diabetes) tot het opvolgen en educeren van een patiënt met diabetes (het voortraject diabetes type 2). Van gezonde voeding tot medicatie.

Meer info

31.01.2022

Diabeteseducatoren in het Waasland

Ben je op zoek naar een diabeteseducator in het Waasland? Geïntegreerde Zorg Waasland stelde een overzicht voor jou samen.

Meer info

Promotiefolder

Ben je een hulpverlener en wil je een ondersteuningstool gebruiken om het project Geïntegreerde Zorg verder bekend te maken in het Waasland? Of lijd je aan een chronische aandoening en wens je meer informatie over ons project te ontvangen?

Meer info

01.12.2021

Protocol acties medicatie

Ben je een verpleegkundige, apotheker of arts en wens je met één van onze acties medicatie aan de slag te gaan? Ons geüpdatete overzicht van het protocol kan je hierbij helpen!

Meer info

12.07.2021

Oproep Parkinson coaches

Vanaf januari 2022 start het project Geïntegreerde Zorg Waasland in samenwerking met de Vlaamse Parkinson Liga met de actie Parkinson coach. Hiertoe zijn wij nog op zoek naar enthousiaste paramedici die ons team wensen te versterken!

 

Meer info

17.02.2021

Avondzorg aanvragen

Wens je avondzorg aan te vragen? Lees dan verder om te weten te komen welke procedure voor jouw gemeente van toepassing is.

Meer info

05.01.2021

Flyer Dementiecoach

Zonet werd onze flyer over de actie dementiecoach geüpdatet!

 

Meer info

Wij gebruiken cookies
Wij gebruiken cookies op deze website om gebruikersactiviteit te volgen via Google Analytics. Door te accepteren ga je hiermee akkoord. Meer info