05.04.2022

Parkinsoncoaches in het Waasland

Ben jij of één van je naasten gediagnosticeerd met Parkinson? Zit je nog met vragen over de aandoening, diensten en materialen waarop je beroep kan doen? Weet dat er heel wat organisaties zijn die je kunnen helpen. De Parkinsoncoach helpt je hierbij.

Wat?

Personen met Parkinson en/of hun mantelzorgers kunnen kosteloos beroep doen op één van de regionale Parkinsoncoaches in het Waasland. Deze coaches kunnen je wegwijs maken in het zorglandschap, bieden ondersteuning bij je zoektocht naar hulp, verstrekken informatie en advies en verwijzen op maat door naar de gepaste hulpverlening.

Hoe?

Er kan vrijblijvend een eerste coaching gesprek aangevraagd worden. De aanmelding hiertoe kan gebeuren door de arts of sociale dienst van de afdelingen geriatrie, revalidatie en neurologie van VITAZ. De begeleiding door een coach kan ook steeds gepauzeerd of stopgezet worden indien hier geen nood meer aan is.

Indien je reeds via één van deze kanalen geïnformeerd werd over het project, kan je ook zelf contact opnemen met het project of ons het aanmeldingsformulier bezorgen.

Meer info?

Contacteer onze coördinator

Contact

Wij gebruiken cookies
Wij gebruiken cookies op deze website om gebruikersactiviteit te volgen via Google Analytics. Door te accepteren ga je hiermee akkoord. Meer info