Info patiënt

Zorg is er in de eerste plaats voor de patiënt. Met waardevolle activiteiten en projecten proberen wij en onze collega-zorgorganisaties de chronische obstakels uit de weg te ruimen.

Activiteitenprogramma Geintegreerde Zorg Waasland

Doe mee aan je leven

Verhoog je levenskwaliteit door je te laten bijstaan door een goed gecoördineerd zorgnetwerk. Schrijf je in bij Geïntegreerde Zorg Waasland.

Doe mee

Collega-zorgorganisaties om jou en je omgeving bij te staan

Mijngezondheid

De website Mijngezondheid geeft mensen toegang tot alle digitaal beschikbare gegevens over hun gezondheid. Zo zijn ze beter op de hoogte en kunnen ze een actievere rol spelen in hun zorg.

Meer info

Mijn Zorgloket

Op Mijn Zorgloket wordt alle relevantie zorginformatie voor chronisch zieken gebundeld en geïntegreerd. Je vindt er duidelijk weergegeven info over zorgaanbod, voorwaarden en procedures, inkomenscorrecties, zorgpremies, de aandoeningen zelf, en nog veel meer.

Meer info

Mantelzorgers

Mantelzorgers is een online trefpunt voor mantelzorgers en zij die met hen samenwerken. Hier wordt actuele kennis en informatie over mantelzorg verzameld.

Meer info

Eerstelijnzones

De Eerstelijnszones zijn een nieuwe structuur in het zorglandschap waar wordt samengewerkt met lokale overheden, zorg- en hulpverleners binnen de regio.

Meer info

Wij gebruiken cookies
Wij gebruiken cookies op deze website om gebruikersactiviteit te volgen via Google Analytics. Door te accepteren ga je hiermee akkoord. Meer info